ÇANKIRI / MERKEZ - İsmet İnönü Ortaokulu

Mrt

İlimizde yapılan atletizm yarışmalarında öğrencilerimiz küçük erkekler grubunda il üçüncüsü, yıldız kız ve erkek takımlarımız il ikincisi oldular. Ferdi sıralamada 6 branşta üçüncülük ,13 branşta ikincilik, 3 branşta birincilik elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder emeklerinden dolayı Ömer Emiroğlu hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize "ÇATIŞMA ÇÖZME BECERİLERİ" konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Şbt

İl geneli düzenlenen küçükler kız ve erkek takımı ile yıldızlar genel takım satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri büyük başarı gösterdirler.

Küçükler kız takımımız il 1.si,

Küçükler Erkek takımımız İl 2. si,

Yıldızlar Erkek takımımız ise İl 2. si olmuştur.

Takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda matematik dersinden başarılı olan öğrenciler arasında "Matematik Dahilerini Arıyoruz" yarışması düzenlendi. Öğrencilerin matematiğe olan  ilgilerini artırmak ve motivasyonları yükseltmek amacıyla düzenlenen yarışmada birinci ve ikincilere akıllı saat, üçüncülere powerbank hediye edildi.

Ock

İlimizde düzenlenen yıldızlar masa tenisi turnuvasında okulumuz kız ve erkek takımı il birincisi oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Ersan Bıyıklı ve İl Gençlik Spor Antrenörü Tolga Demir’e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine velimiz ve masal anlatıcısı Arzu Çetin Akyol tarafından masal anlatma etkinliği gerçekleştirildi. Sayın velimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İsmet İnönü Ortaokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet ödüllü kitap okuma yarışmasının üçüncüsünde dereceye giren öğrencilerimiz ödül töreninde ödüllerini aldılar.

Ara

Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmeni Ersan Bıyıklı’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Gezide öğrencilerimiz ilk önce Afad Genel Müdürlüğünü  ziyaret ederek Afetlerle ilgili bilgi edindiler.Daha sonra Millet Kütüphanesi ve Anıtkabirdi gezdiler.Afet Yönetimi Merkezi Daire Başkanı sayın Abdullah Özçelik’e ve Afad personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca yapmış olduğumuz bu gezimiz Örnek olması açısından değerli bulunarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz web sitesinde de haber yapılmıştır. Habere ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programı Okulumuzda gerçekleştirildi.

Hacettepe Üniversitesi Fen Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet İlhan ŞEN  "Atomun Gizemli Dünyasına Yolculuk" adlı söyleşide  atomun yapısını öğrencilerle etkileşimli bir yolla ele alarak atomun dünyasına kısa bir yolculuk yaptı. Profesör Şen sunumunda katılımcılara atom ve atomun bilimsel açıklamalarını aktardı. Programda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Şen, bilimsel gerçekler ve teoriler hakkında da paylaşımlarda bulundu.

Yapılan söyleşi Okul müdürümüzün çiçek takdimi ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bahadır Darakçı’nın TÜBİTAK tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Prof.Dr. Ahmet İlhan ŞEN’e takdimi ile tamamlandı.

Ara

Öğrencilerimiz İngilizce dersinde yazmış oldukları yeni yıl kartlarını öğretmenlerinin eşliğinde PTT’ye giderek sevdiklerine gönderdiler.

Kas

Okulumuzda yapılan denemelerde dereceye giren öğrencilerimize Çankırı’nın tarihi ve kültürel yerlerine gezi düzenledik.