ÇANKIRI / MERKEZ - İsmet İnönü Ortaokulu

May

5. sınıflarda Hakan Ege Sandallı il ikincisi, 7. sınıflarda Kürşat Kahraman il birincisi olurken ayrıca 8. sınıflarda Ahmet Enes Öztürk dördüncü olarak madalya almaya hak kazandılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan matematik öğretmenimiz Neslihan Tatar’a teşekkür ederiz.

May

Teknoloji Tasarım ve Resim sergimizin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, İl Özel İdare Sekreteri Yüksel Çelik ve çok sayıda Okul idarecisi, öğretmen ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Sergide emeği geçen resim öğretmenimiz Ayşegül Aydın’a, Teknoloji Tasarım zümresine ve bu güzel eserleri ortaya çıkaran öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrencilerimizin İngilizcesine katkı sağlamak, telaffuzlarını geliştirmek ve eğlenmeleri için İngilizce Şarkı Yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz seçtikleri şarkıları karaoke eşliğinde söylemişlerdir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize hediye çeki ödülü verilmiştir. Yarışmayı düzenleyen İngilizce öğretmenlerimize, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Ahmet Faruk Emiroğlu’na ve yarışmamıza katkıda bulunan jüri üyelerimize teşekkür ederiz.

May

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğünün direktifleri doğrultusunda, İsmet İnönü Ortaokulu Müdürlüğünün organizesinde Çankırı merkez ortaokullar ve İHO’ların katılımıyla “Vatan sevgisi, bayrak sevgisi, kahramanlık, şehitlik” temalı şiir dinletisi yapıldı. Dinleti sonunda konuşan Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK: “Öğrencilerimiz zor şiirleri çok güzel okudular. Onları sahneye çıkma cesaretlerinden dolayı kutluyorum.” dedi ve öğrencilere Teşekkür Belgesi takdim etti. Ayrıca dinletiyekatılan öğrencilere İsmet İnönü Ortaokulu Müdürlüğü tarafından da kırtasiye hediye çeki verildi.

May

14 Mart Dünya Pi günü kapsamında sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmalarımız 8. 7. 6. ve En son olarak ta 5. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla sona ermiştir. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen Ahmet Faruk Emiroğlu, Çiğdem Turgut, Eda Aytaç, Neslihan Tatar ve Serap Kızılay öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlimizde yapılan atletizm yarışmalarında öğrencilerimiz küçük erkekler grubunda il üçüncüsü, yıldız kız ve erkek takımlarımız il ikincisi oldular. Ferdi sıralamada 6 branşta üçüncülük ,13 branşta ikincilik, 3 branşta birincilik elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder emeklerinden dolayı Ömer Emiroğlu hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Şbt

İl geneli düzenlenen küçükler kız ve erkek takımı ile yıldızlar genel takım satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri büyük başarı gösterdirler.

Küçükler kız takımımız il 1.si,

Küçükler Erkek takımımız İl 2. si,

Yıldızlar Erkek takımımız ise İl 2. si olmuştur.

Takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda matematik dersinden başarılı olan öğrenciler arasında "Matematik Dahilerini Arıyoruz" yarışması düzenlendi. Öğrencilerin matematiğe olan  ilgilerini artırmak ve motivasyonları yükseltmek amacıyla düzenlenen yarışmada birinci ve ikincilere akıllı saat, üçüncülere powerbank hediye edildi.

Ock

İlimizde düzenlenen yıldızlar masa tenisi turnuvasında okulumuz kız ve erkek takımı il birincisi oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Ersan Bıyıklı ve İl Gençlik Spor Antrenörü Tolga Demir’e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine velimiz ve masal anlatıcısı Arzu Çetin Akyol tarafından masal anlatma etkinliği gerçekleştirildi. Sayın velimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İsmet İnönü Ortaokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet ödüllü kitap okuma yarışmasının üçüncüsünde dereceye giren öğrencilerimiz ödül töreninde ödüllerini aldılar.

Ara

Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmeni Ersan Bıyıklı’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.