ÇANKIRI / MERKEZ - İsmet İnönü Ortaokulu

Kas

Ticaret bakanlığının 2022 2023 Eğitim -Ögretim yılında düzenlemiş olduğu Türkiye Geneli Ortaokul Öğrencileri Arası "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasına katılım sağlayan öğrencilerimizden Halil Efe Uçak il birincisi Şevval Perin Sivridağ İl ikincisi olarak dereceye girmişlerdir. Öğrencilerimize destek veren okulumuz İsmet İnönü Ortaokulu adına da Ticaret Bakanimiz  Sayın Prof.Dr Ömer Polat tarafından da bir teşekkür plaketi  takdim edilmiştir. Öğrencilerimize de hediyeleri Tüketicinin Korunması Gözetim Genel Müdürü  Sayın Avni Dilber tarafından verilmiştir.Dereceye giren öğrencilerimize, emek veren resim öğretmenimiz Ayşegül Aydın'a, ögrencilerimize desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Murat Çolak'a çok teşekkür ederiz.

Kas

İsmet İnönü Ortaokulu ailesinden mezun olup, Türkiye'nin önemli liselerine derece ile yerleşen ögrencilerimiz ile 8. Sınıf öğrencilerimizi bugün motivasyon amaçlı bulusturduk. Basari yolunda emin adımlarla yürüyen çocuklarımıza tavsiyeleriyle ışık tutan mezun öğrencilerimize,her zaman yanlarinda olan okul idaremize ve 8. Sınıf rehber öğretmenlerimize katılım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümünden Doç.Dr.Nur Çağlar Çetinkaya “İstek Mi İhtiyaç Mı” isimli seminer verdi. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okul tanıtımları kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencileri Çankırı Fen Lisesini ziyaret ettiler. Fen Lisesi rehber öğretmeni Gizem Yılmaz’a,idaresine ve öğretmenlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri, Fen Bilimleri Dersinin, İklim ve Hava Olayları Konusunu, yerinde inceleyip değerlendirmek, konunun uzmanlarından geniş kapsamlı bilgi almak amacıyla İlimiz, Meteoroloji İl Müdürlüğüne bir gezi düzenlemişlerdir. Meteoroloji İl Müdürü Mustafa Ülker tarafından hava tahminlerinde kullanılan araç gereçler ve hava olayları hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Meteoroloji İl Müdürlüğüne ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiği mutlu ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Haz

Öğrencilerimize yeni öğretim kademesinde başarılar dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz seçtikleri şarkıları karaoke eşliğinde söylemişlerdir. 5. sınıflarda Cemre Selin Okatan, 6. sınıflarda Ekinsu Şahindoğan ve Sema Şehli, 7.sınıflarda ise Esma Zümra, Beyza Kuş ve Cemre Nur Maden birinci olmuştur. İngilizce öğretmenlerimize, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Ahmet Faruk Emiroğlu'na ve yarışmamıza jüri üyeleri olarak katkıda bulunan Müzik öğretmenimiz Havva Güzelkaya ve Matematik öğretmenimiz Neslihan Tatar'a ve Yunus Emre Durlanık’a teşekkür ediyoruz.

Haz

Gezide Ankara Fen Lisesi, Pursaklar Fen Lisesi ve Millet Kütüphanesi ziyaret edildi. Ziyaretlerdeki ilgilerinden dolayı iki okulun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz Müzeler haftası etkinlikleri kapsamında hem il müzemizi ziyaret ettiler hem de müze içinde sergilenen eserlerin resimlerini çizerek resim becerilerini geliştirdiler.

May

Resim sergimizin açılışını İl Milli Eğitim müdürü Muammer ÖZTÜRK, İl PTT müdürü Recep ÖZTÜRK ve çok sayıda Okul idarecisi, öğretmen ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Sergide emeği geçen öğretmenimiz Ayşegül AYDIN'a ve bu güzel eserleri ortaya çıkaran öğrencilerimize teşekkür ederiz.